Bagved hjemmesiden

Bagved hjemmesiden sider en række amatør haveeksperter, som gerne vil dele ud af deres viden omkring haven – med formålet at forhøje din fornøjelse af din egen have. Og når man snakker have, så kan man ikke komme udenom ukrudt. Kan du ikke helt finde ud af, hvordan du kommer ukrudt i haven til livs? Så kan en ukrudtsdug være en mulighed – men inden du springer ud

Ukrudt – ven eller fjende?

Når det kommer til ukrudt, så er det ofte forskelligt fra person til person, hvad der egentlig er ukrudt. Men hvad der er ens for det hele er, at vi ønsker at få det fjernet fra vores højbed, græsplæne, terrasse, hæk og mange andre steder.

Det kan dog være en fordel, med tanke på at overlade planeten til de næste generationer, at vi bekæmper ukrudt på en ikke-skadelig måde.

Ukrudt er noget, der vokser på et sted, hvor vi ikke vil have det. Det betyder omvendt også, at vi ikke anser en plante for ukrudt, hvis den vokser et sted, hvor vi gerne vil have den, selvom den traditionelt betegnes sådan.

Lille Gruwier – Havens forunderlige ukrudt

Her på Ukrudtsduge.dk er vores fokus at hjælpe dig med, at komme dit ukrudt til livs, ved hjælp af en ukrudtsdug, fremfor at benytte sprøjtemidler. Fra et biodiversitetssysnpunkt er den bedste løsning, at du lader den såkaldte ukrudt blive i din have, da den har en plads i vores økosystem. Men da du antageligt allerede har besluttet dig for, at du vil af med din ukrudt, så vil vi hjælpe dig med det bedste alternativ – en ukrudtsdug.

Igennem denne hjemmeside vil du derfor få alt den viden du ønsker, til hvordan du vælger den rette ukrudtsdug, hvordan du lægger din ukrudtsdug korrekt og mange andre relevante sprøgsmål. Vores håb er, at du ved at benytte en ukrudtsdug korrekt, slipper for at anvende sprøjtemiddel i din have.

Personerne bagved

Bagved hjemmesiden finder I følgende: